GRAVIDBEHANDLING

Skräddarsydda gravidbehandlingar för blivande mödrar genom hela graviditeten.

Gravidmassage & specialanpassade gravidbehandlingar på en speciell gravidkudde gör att du kan ligga skönt på mage genom hela graviditeten. Om du av någon anledning inte kan ligga på mage så anpassar jag mig efter dina behov och kan även massera från sidan eller sittande.

Hos mig är du i trygga händer, jag är dipl. gravidmassör och har erfarenhet av att behandla gravida sedan 2012. Vill du boka enbart ansiktsbehandling? Jag ser till att du ligger skönt på speciell gravidkudde med stöd för ländryggen. Ange gärna att du är gravid i noteringsraden vid bokning av ansiktsbehandling.

Under gravidmassagen ökar blodcirkulationen, vätska och slaggprodukter forslas bort, spänningar släpper och du får en skön och avslappnande stund. Massagen anpassas efter dina behov och önskemål.

Studier från Karolinska Institutet
”Studier visar att gravida som får regelbunden massage (var 10-14:e dag) har betydligt lägre halter av stresshormon & får färre komplikationer i samband med förlossningen. Dessutom minskar risken för tidigt födda barn och låg födslovikt.”

 
INFO:

Behandlingstiden avser avklädning, behandlingstid och påklädning. Räkna med 10 min extra efter behandlingstiden för betalning/ bokning av ny tid/ rådgivning etc.


GRAVIDMASSAGE

40 min – 915:-
60 min – 1250:-

90 min – 1750:-
Avslappnande, djupgående, fokus på specifika problemområden eller kanske lite av varje? Du bestämmer!

Ville bara säga att min väninna sa att det var den bästa massagen hon någonsin fått igår! 🙂 Precis som jag sa efter min första gravidbehandling, haha! Du är grym Christine!
/Pauline

 


MAMA LEG – & FOOT TREATMENT
40 min – 915:-
Fotbad, fotskrubb och härlig massage av fötter och ben. Avslutas med en svalkande och vårdande kräm som reducerar svullnad.
Helt underbar gravidbehandling av mina svullna ben och fötter när jag gått en vecka över tiden. Det hjälpte och var framför allt en riktigt bra massage. Detta är en salong utöver det vanliga tack vare duktig personal med varmt bemötande. Tack för hjälpen:) /Gisela


ORGANIC MAMA

60 min – 1250:-
120 min – 2250:-
Behandlingen innehåller:
– Fotbad, fotskrubb och konsultation ang. önskemål, ev. problem etc.
– Massage av delkropp (60 min) eller helkropp (120 min). Händer och fötter smörjs in med vårdande kräm och magen smörjs in med en speciell olja som motverkar bristningar.
– Avslutas med liten ansiktskur inkl. rengöringspeeling, ansiktsmask, lättare massage av ansikte och skalp samt avslutande produkter (60 min) eller klassisk ansiktsbehandling inkl. portömning och längre ansiktsmassage (120 min).

Tips! Behandlingen på 60 min är bra för dig som vill ha en lyxig och avslappnande behandling för hela kroppen. Har du specifika problem t ex i rygg eller fogar, vill ha längre ansiktsmassage och portömning så väljer du behandlingen på 120 min.

En av de bästa behandlingar jag fått i Sverige./Caroline

PRECIOUS MAMA
90 min – 1750:-

Lyxig ansiktsbehandling inkl. fotbad, fotskrubb, fotinpackning, hand-, fot-& ansiktsmassage samt 2 stycken lyxmasker. Produkter från svenska och ekologiska M Picaut.

Behandlingssteg:
– Fotbad, fotskrubb och konsultation ang. önskemål,  ev.problem etc.
– Fötterna packas in i en vårdande inpackning som får verka under ansiktsbehandlingen
– Rengöring, hudanalys, dubbelpeeling, ånga&/ varma handdukar
– Lång & djupgående faceliftmassage av dekolletage, axlar, nacke och ansikte med exklusiv olja. Vill du hellre ha fokus på djuprengöring med portömning kan du säga till så anpassas behandlingen efter dig.
– Fuktmask + lyxig peel off mask som ger en riktig fuktboost
– Massage av händer och armar
– Skalpmassage
– Avslutande vårdande produkter
– Fot-& underbensmassage och insmorning av kräm.

Efter behandlingen får du en stunds produktrådgivning.


 

boka tid turkos stor