EMINENCE ORGANICS

Ekologiska produkter av högsta kvalitet med bevisade resultat.
Välkommen in till vår butik i Stockholm. Här kan du också boka tid för ansiktsbehandling eller hudanalys.
Nyckelfördelar
  • 100% organiskt
  • Innehåller enbart färska och naturliga organiska ingredienser direkt från naturen som ger fantastiska resultat på huden
  • Éminence är ett ledande professionellt organiskt hudvårdsmärke med lång erfarenhet
  • Éminence erbjuder en komplett hudvårdslinje av högsta kvalitet med produkter för alla hudtyper och tillstånd
  • Behandlingsmeny med allt från klassiska behandlingar till specialbehandligar, kraftfulla AHA/BHA-syrepenslingar och kurer
  • Fritt från starka kemikalier, mineraloljor, parabener, artificiella färgämnen och parfym

Éminence är ett världsledande professionellt hudvårdsmärke som bygger på 100 % organiskt odlade ingredienser; färska örter och frukter som tillsammans med färskt thermalvatten rikt på essentiella mineraler ger närande och resultatinriktade produkter av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas för hand och ingredienserna kommer ifrån egna odlingar i Ungern, där även all tillverkning sker. Éminence är ett familjeägt företag som grundades i Ungern 1958 och fick sitt stora genombrott 1996 då företaget flyttade sitt huvudkontor till Vancouver, Kanada, men valde att ha kvar odlingar och tillverkning i Ungern. Éminence blev snabbt ett ledande hudvårdsmärke över hela Nordamerika och lanseras nu även i Europa med start i utvalda länder som England, Tyskland och Sverige.

Hudvård på naturens villkor
Eminence är djupt engagerade i miljöfrågor och strävar hela tiden efter att göra det bästa för att bevara planeten grön. För sitt miljöarbete har de bland annat belönats med utmärkelsen – Best of Green Award. Alla produkter innehåller organiskt odlade ingredienser från Éminence egna odlingar i Ungern. Skördningen av ingredienserna sker för hand på särskilt utvalda och kontrollerade områden så att naturen inte ska komma till skada.

Inga motorfordon används vid plantering eller skördning, allt för att förhindra onödiga koldioxidutsläpp. Vid tillverkningen används miljövänlig energi såsom sol- och vindkraftverk samt bergvärme. Éminences förpackningar är tillverkade av återvunnet material som lätt kan återvinnas efter användning. Vid transport skyddas produkterna av miljövänligt packmaterial gjorda på majs som lätt kan lösas upp under rinnande varmt vatten.

Éminence är framtidens hudvård!
Organisk hudvård har kommit att bli en ny populär trend inom hudvårds-branschen och Éminence är ett av de få tal ledande organiska hudvårdsmärken som erbjuder äkta, kvalitativa och resultatinriktade produkter och som dessutom arbetar aktivt för en bättre miljö.

De flesta av våra ansiktsbehandlingar kan fås med produkter från Eminence Organics.

 

Vill du handla produkter?
Vi har butiken öppen onsdagar kl.13-18. Önskar du att handla övriga tider går det bra att boka direkt online.
Strawberry rhubarb masque; vilken doft, vilken produkt, helt underbar!
/Pia
Hela Eminences sortiment är fantastiskt. Ända sedan jag testade Eminence produkter för första gången så har jag varit lyrisk över känslan och resultatet!
/Josefin
Just nu är min favorit rosehip triple C+E firming oil tillsammans med citrus & kale potent C+ E serum. Dessa får huden att stråla! Jag har fått så mycket positiv respons på att min hy ”glowar”. Tack!
/Zannah
Yam & Pumkin enzympeel – den har gett min hud ny lyster!
/Christina
boka tid turkos stor
eminence
Eminence Organics