EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

Hos mig hittar du allt din hud behöver, från en klassisk ansiktsbehandling till specialbehandlingar med högre koncentration av aktiva ingredienser och effektiv apparatur för att ge resultat. Läs mer under respektive flikar i menyn.

Mitt mål är att ge dig en ansiktsbehandling där du både ser och känner en omedelbar skillnad på din hud samt att ge dig en avkopplande stund för dina sinnen med skön massage, lugnande musik och härliga dofter.

Efter behandlingen får du en stunds personlig produktrådgivning och relevanta råd för att kunna fortsätta ta hand om din hud hemma för bästa resultat. Jag jobbar med ekologiska produkter från Eminence Organics, Maria Åkerberg, Lakshmi och M Picaut; produkter med bevisade resultat.

Jag har fullt fokus på dig under din bokade tid; istället för att lämna rummet under ångan eller tiden då ansiktsmasken verkar, så lägger jag till massage. Har du specifika behov eller önskemål gör jag alltid mitt bästa för att anpassa behandlingen just för dig!

Har du några frågor går det bra att maila mig så svarar jag så fort jag kan.

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR & PRISER

CHIA´S SKRÄDDARSYDDA ANSIKTSBEHANDLINGAR (BAS/ DELUXE)
Upplagd helt efter dina behov. Passar alla hudtyper & hudproblem. Består av en basbehandling bestående av rengöring, hudanalys, peeling, ånga/varma handdukar, ansiktsmask och avslutande produkter (ca 30-40 min). Utöver detta så väljs individuella tillägg med olika resultatinriktade produkter, effektiv apparatur, olika massagetekniker och portömning. I deluxebehandlingen ingår även hudföryngrande radiofrekvens, LED-ljus och vakuum. Läs mer om tilläggen här.

60 min – 1250/1495:-
75 min – 1495/1750:-
90 min – 1750/1995:-
105 min – 1995/2250:-
120 min – 2250/2495:-
Tillägg av Pure Cell serum + mask kan fås mot ett tillägg på 500 kr.

 

 

MICRONEEDLING
Den effektivaste behandlingen för dig med rynkor, linjer, ärr eller pigmentering. Kur om 4 – 6 behandlingar med 4-5 veckors mellanrum rekommenderas. Läs mer…
60 min – 2495:- (ansikte)
75 min – 2995:- (ansikte & hals)
90 min – 3495:- (ansikte, hals & dekolletage)
Tillägg av Pure Cell serum + mask mot ett tillägg på 500 kr.

 

ANSIKTSBEHANDLING (inkl.faceliftmassage)
Sköna & lyxiga ansiktsbehandlingar med olika massagetekniker, lyxiga masker och effektiv  apparatur. Läs mer...

Eco Luxoury Treatment (M Picaut), 90 min – 1750:-
Ayurvedisk ansiktsbehandling (Lakshmi), 75 min – 1495:-
Happy Ageing (Eminence), 90 min – 1750:-
Pure Cell Treatment (Maria Åkerberg), 60 min – 1750:-
TCM Face Massage, 60 min – 1250:-
Tibetansk Facelift, 70 min – 1415:-

 

 

RESULTATINRIKTAD & AVANCERAD BEHANDLING
Som enstaka behandling för lyster och som kurbehandling 3-6 ggr för bästa effekt mot linjer, rynkor, ärr, ojämn hudton, torr hud, pigmentförändringar och acne. Läs mer…

AHA-behandling, 20 min – 750:-
Diamond Microdermabrasion (hudslipning), 60 min – 1250:-
Facial Powerlift, 45 min – 1250:-

 

BASBEHANDLING
Rengöring, peeling, ånga/varma handdukar, portömning, ultraljudspeeling (vid behov), massage, ansiktsmask och avslutande produkter. En behandling för alla, där det ingår ”lite av allt”. Läs mer…

Har du mer specifika behov rekommenderas Chia´s skräddarsydda ansiktsbehandling (se ovan) där vi boostar huden med det den behöver just nu. Läs mer…

Klassisk ansiktsbehandling, 60 min – 1050:-
Djuprengörande ansiktsbehandling, 75 min – 1250:-

 

boka tid turkos stor
Bildresultat för ansiktsbehandling