EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

Hos mig hittar du allt din hud behöver, från en klassisk ansiktsbehandling till specialbehandlingar med högre koncentration av aktiva ingredienser och effektiv apparatur för att ge resultat. Läs mer under respektive flikar i menyn.

Mitt mål är att ge dig en ansiktsbehandling där du både ser och känner en omedelbar skillnad på din hud samt att ge dig en avkopplande stund för dina sinnen med skön massage, lugnande musik och härliga dofter.

Efter behandlingen får du en stunds personlig produktrådgivning och relevanta råd för att kunna fortsätta ta hand om din hud hemma för bästa resultat. Jag jobbar med ekologiska produkter från Eminence Organics, Maria Åkerberg, Lakshmi och M Picaut; produkter med bevisade resultat.

Jag har fullt fokus på dig under din bokade tid; istället för att lämna rummet under ångan eller tiden då ansiktsmasken verkar, så lägger jag till massage. Har du specifika behov eller önskemål gör jag alltid mitt bästa för att anpassa behandlingen just för dig!

Har du några frågor går det bra att maila mig så svarar jag så fort jag kan.

boka tid turkos stor
Bildresultat för ansiktsbehandling