EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

Hos mig hittar du allt din hud behöver, från en klassisk ansiktsbehandling till specialbehandlingar med högre koncentration av aktiva ingredienser och effektiv apparatur för att ge resultat.

Mitt mål är att ge dig en ansiktsbehandling där du både ser och känner en omedelbar skillnad på din hud samt att ge dig en avkopplande stund för dina sinnen med skön massage, lugnande musik och härliga dofter.

Efter behandlingen får du en stunds personlig produktrådgivning och relevanta råd för att kunna fortsätta ta hand om din hud hemma för bästa resultat. Jag jobbar med ekologiska produkter från Eminence Organics, Maria Åkerberg och M Picaut; produkter med bevisade resultat.

Jag har fullt fokus på dig under din bokade tid; istället för att lämna rummet under ångan eller tiden då ansiktsmasken verkar, så lägger jag till massage. Har du specifika behov eller önskemål gör jag alltid mitt bästa för att anpassa behandlingen just för dig!

Har du några frågor går det bra att maila mig så svarar jag så fort jag kan.

Klassifieringar ansiktsbehandlingar:
ADVANCED – 15-30 min tillägg av hudföryngrande radiofrekvens, vakuum & blått/rött LED-ljus. Görs bäst i kur om 4 behandlingar med ca 2 veckors mellanrum.
DELUXE – tillägg av lyxig peel off mask samt mer ansiktsmassage/ryggmassage (efter önskemål). För dig som önskar djupavslappning, mer fukt och en upplevelse utöver det vanliga.
CLEANSE – 15 min tillägg med ånga, portömning och ultraljudspeeling. För dig med pormaskar och oren hud i behov av djuprengöring.
DIAMOND – Tillägg av 15 min hudslipning med Diamond Microdermabrasion. Som enstaka behandling för dig med torr/grov hud som önskar mer lyster eller som kurbehandling om 3-8 ggr mot pigmentering, orenheter och rynkor.
PCT – tillägg av Pure Cell serum & mask; levande celler från rosenrot som bygger upp huden på cellnivå och höjer hudens status några snäpp. Passar alla hudtyper och hudtillstånd. Mycket bra effekt på torr hud, linjer, pigmentering, ojämn hudton, oren hud och rosacea. Som enstaka behandling eller kurbehandling.

boka tid turkos stor
Bildresultat för ansiktsbehandling