CELLULITBEHANDLING

CELLULIT-& CIRKULATIONSMASSAGE

Vi har mixat vår populära och djupgående cellulit-& cirkulationsmassage och kombinerat den med radiofrekvens, vakuum och LED-ljus. Ger fint resultat mot t ex celluliter, fettreducering och hudåtstramning. Behandlingen ökar även hudens elasticitet och verkar muskelavslappnande.

Varje område behandlas med massage med specifik massagehållare, kraftfull massage av lår och stuss (eller valt område) och därefter behandlar vi med vakuum, radiofrekvens och LED-ljus. Avslutas med insmorning/massage av valt område med cellulitolja och kräm eller body sculptor olja och kräm från lyxiga Alqvimia som ytterligare hjälper till att forma kroppen. Rekommenderas som kur på 6-10 gånger för bästa och mest varaktiga resultat.

Kombinera gärna med massagehållare, kroppsskrubb, cellulitolja och koppning hemma för bäst resultat. Produkterna finns att köpa på salongen i samband med ditt besök.

Områden att behandla:
– Framsida lår
– Baksida lår
– Utsida lår
– Säte
– Mage
– Armar
– Höfter

Paketpriser:
6:e gången för halva priset eller 10:e gången gratis (vid minst 1 besök/vecka)

60 min – 1495:-

boka tid turkos stor


EFFEKTER AV RADIOFREKVENS (0,8 MHz)
RF genererar en djup värme tack vare friktionen som uppstår när radiovågor tränger igenom vävnaden. När ett område värms upp i kroppen, sätts kroppens egna kylsystem igång-cirkulationen ökar – syre-och näringstillförseln ökar, ämnesomsättningen ökar, blockeringar i vävnad och muskler får hjälp att frigöras och kroppens egen läkningsförmåga ökar.

EFFEKTER AV VAKUUM
Enligt studier kan man öka RF-styrkan i kombination med vakuum. Ger en effektiv bindvävsmassage samt ökar lymfflödet.
Bindväven sitter som en kostym över muskulaturen och blir den för trång kan inte musklerna nå ut till sin fulla längd. En elastisk och följsam bindväv är grunden för rörlighet, cirkulation och välbefinnande.

EFFEKTER AV RÖTT LJUS
Rött ljus i 630nm har en positiv effekt på fettceller och påverkar dess struktur.

RESULTAT
– Snabbare resultat
– kortare behandlingstid
– Ökad blodcirkulation
– Förbättrad struktur i bindväv
– Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp
– Hjälper vid kalla fötter och ”kryp” i benen
– Behandlar celluliter och får igång cirkulationen – Smärtfritt!

Rekommenderas som kur på 6-10 gånger för bästa och mest varaktiga resultat. 6:e gången kostnadsfritt vid minst 1 besök/vecka.

 

OM CELLULITER

Celluliter bildas i underhudsvävnaden. När fettcellerna ökar i omfång påverkas blodgenomströmningen då fettcellerna trycker på blodkärlen som försvagas och lymfkärlen har inte samma förmåga att dränera och föra bort slaggprodukter. När kärlen kläms blir det minskad blod- och lymfcirkulation, huden blir kallare och gråare på områdena och celluliter uppstår. Nerver kläms vilket kan ge ömhet. Det bildas toxiner/gifter när vävnadsvätskan är stillastående, vilket ger ansvällda fettceller och gropar i huden

KÄNNETECKEN PÅ CELLULITER

  • Huden är slapp, oelastisk, blek och torr
  • Gråaktig hudton
  • Vävnaden är knölig och porös
  • Lägre hudvärme än normalt
  • Tryckkänslig vävnad

boka tid turkos stor