AVSLAPPNANDE MASSAGE

Mitt mål är att du som kund ska få en behandling som är anpassad helt efter dina önskemål, oavsett om det är en tuff muskelmassage, en avslappnande massage eller om du har några specifika problem du vill att vi fokuserar på.

Alla behandlingstider avser effektiv behandlingstid och utöver din bokade tid fås en stunds rådgivning då du även har tid att dricka lite vatten, betala och eventuellt boka in en ny tid.

Då jag fokuserar på mina kunder under bokad behandling så har jag dörren låst och öppnar den ca 5 minuter innan din bokade tid. Kom gärna ett par minuter innan din behandling så att du hinner hänga av dig i lugn och ro.

Följ gärna Salong Chia på facebook där du även ta del av våra exklusiva erbjudanden och återbudstider!

/Christine

 


FOTMASSAGE
40 min – 915:-

Fotbad, fotskrubb och avslappnande fot-& underbensmassage med vårdande produkter. Inslag av akupressur och zonterapi för en mer djupgående avslappning.

 


AYURVEDISK MASSAGE
7
0 min – 1415:-

Det bästa från de ayurvediska teknikerna! Varm oljemassage av hela kroppen där långa flödande grepp blandas med några kortare och lite kraftfullare grepp. Inslag av lätt pressurmassage över marmapunkter och Indian head massage.

 


DEEP TISSUE RELAX
60 min – 1250:-

Djup avslappningsmassage från topp till tå där massören använder sig av händer, knogar, underarmar och armbågar för att i långa och lugna drag lösa upp olika spänningar.

Relax Massage har även influenser från arommassage, shiatsu och klassisk massage.

Behandlingen inleds med 5 min fotbad och fotscrub, fortsätter sedan med varm oljemassage och avslutas med ansikts-& skalpmassage.

Passar dig som vill ha en lite djupare avslappnande massage men som har vissa spänningar i kroppen.

 


HAWAIIANSK LOMI LOMI MASSAGE
50 min – 1085:-

Lomi-Lomi betyder ”den kärleksfulla beröringen  mellan hjärta, hand och själ” och massageformen bygger på en flera tusen år gammal tradition där rörelsemönstret påminner om vågor. Massagen har lärts ut i Hawaiianska familjer genom generationer. Det finns många olika typer av lomi lomi massage och därför kan massageteknikerna variera mellan olika utövare.

Hawaiiansk lomi lomi är en mjuk men intensiv och djupgående helkroppsmassage med olja, som med långa, gungande och rytmiska rörelser går djupt in i muskulaturen.

Massören arbetar tvärs över och längs med musklerna från topp till tå med både händer och undrarmar.

I massagen följs meridianerna (energibanorna) i kroppen, musklerna stretchas, trigger- och akupresspunkter stimuleras för att öka cirkulationen och energiflödet i din kropp. I behandlingen ingår även ansikts-& skalpmassage.

Det Hawaiianska folket ser till helheten och anser att det fysiska, mentala, känslomässiga och spirituella tillsammans utgör ”det hela jaget”. Tanken är att Lomi-Lomi massagen ska återställa balans och harmoni till kropp, själ och sinne.

boka tid turkos stor