AVSLAPPNANDE MASSAGE

Mitt mål är att du som kund ska få en behandling som är anpassad helt efter dina önskemål, oavsett om det är en tuff muskelmassage, en avslappnande massage eller om du har några specifika problem du vill att vi fokuserar på.

Alla behandlingstider avser effektiv behandlingstid och utöver din bokade tid fås en stunds rådgivning då du även har tid att dricka lite vatten, betala och eventuellt boka in en ny tid.

Då jag fokuserar på mina kunder under bokad behandling så har jag dörren låst och öppnar den ca 5 minuter innan din bokade tid. Kom gärna ett par minuter innan din behandling så att du hinner hänga av dig i lugn och ro.

Följ gärna Salong Chia på facebook där du även ta del av våra exklusiva erbjudanden och återbudstider!

/Christine

 


FOTMASSAGE
45 min – 995:-

Fotbad, fotskrubb och avslappnande fot-& underbensmassage med vårdande produkter. Inslag av akupressur och zonterapi för en mer djupgående avslappning.


AYURVEDISK MASSAGE
60 min – 1250:-

Det bästa från de ayurvediska teknikerna! Varm oljemassage av hela kroppen där långa flödande grepp blandas med några kortare och lite kraftfullare grepp. Inslag av lätt pressurmassage över marmapunkter och Indian head massage.


AROMAMASSAGE
60 min – 1250:-

Inleds med ett kort fotbad med skön fotskrubb. Lätt och avslappnande helkroppsmassage med lyxig aromaolja som du väljer hos oss på plats. Hela kroppen masseras med långa och lugna drag.

Inom aromaterapin använder man växternas naturliga aromatiska beståndsdelar, de eteriska oljorna, både på grund av deras doft och på deras inneboende läkande egenskaper.

Massage är effektivt för att minska stress och i kombination med utvalda oljor får man dubbel effekt. De eteriska oljornas molekyler är små och fettlösliga, vilket underlättar passagen genom huden till underliggande celler.

Bra för dig som behöver koppla av, få ny energi och bli omhändertagen av varma händer.

boka tid turkos stor