AVANCERAD & RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD


ADVANCED – FACIAL POWERLIFT
30 min – 1195:- (Besök 2-4 – hela ansiktet) 
60 min – 1695:-
(Besök 1 – hela ansiktet)    

Hudföryngrande behandling med radiofrekvens, vakuum och LED-ljus; ger ett ansiktslyft, stramar upp huden, stimulerar kollagenproduktionen och jämnar ut rynkor. Behandlingen upplevs avslappnande och värmande och ger en synbar effekt redan efter första gången. För ett mer varaktigt resultat rekommenderas 4 behandlingar (ca varannan vecka), därefter en uppföljningsbehandling ca varannan – var tredje månad.

Före/efter en behandling Facial Powerlift, 30 min 

 Före/efter en Facial Powerlift, 30 min

Tips!
Kombinera gärna med något av våra tillval för att skräddarsy din behandling för just dina behov och önskemål. Läs mer på bokningssidan.

 

boka tid turkos stor


EKOLOGISK MICRONEEDLING

Den effektivaste behandlingen på lång sikt för hudföryngring, ärr och pigmentering. Kombineras med fördel med levande celler från rosenrot (+ 500:-) Inleds med information och konsultation vid första besöket. Sedan följer rengöring, hudanalys, enzympeeling/ultraljudspeeling/AHA-syra efter hudtyp, microneedlingbehandling av valt område med sterila engångsnålar. Därefter läggs en ansiktsmask på för att lugna huden medan du får slappna av med massage (skalp/händer/fötter). Sedan appliceras avslutande produkter och solskyddsprodukt. Efter behandlingen får du produktrådgivning och hemgångsråd.Efter 2-6 veckor börjar man se resultat på huden. Det är den tid det tar för nytt kollagen och elastin att bildas. En kur på 3-6 gånger var 4 – 5:e vecka rekommenderas för bäst resultat, räkna därför med minst 6 månader innan fullgott resultat uppnåtts. Antalet gånger bestäms av hudens nuvarande status samt mål med behandlingen. Den elektriska microneedlingpennan är medicinskt CE-märkt och FDA-godkänd.

Enstaka område, 30 min – 1495:-


Ansikte, 60 min – 1.995:-


Ansikte & hals, 60 min – 2.295:-


Ansikte, hals & dekolletage, 75 min – 2795:-


Tillägg av Pure Cell serum + mask + 500:-


6:e gången för halva priset!

 

boka tid turkos stor


PURE CELL TREATMENT
60 min – 1695:-

Före/ efter en Pure Cell Treatment, 60 min

 

Behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd. Ger både omedelbar och långsiktig effekt; höjer statusen på huden några snäpp.

Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv.

En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, handmassage och ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, kräm och ansiktsbalm; ger huden en riktig fuktboost och vitamininjektion.

Tips!
Kombinera gärna med något av våra tillval för att skräddarsy din behandling för just dina behov och önskemål. Kanske vill du lägga till djuprengöring, mer massage eller hudföryngrande behandling? Läs mer på bokningssidan.

 

 

Mycket trevlig salong och mycket bra behandling. Christine var toppen!
/Marianne

boka tid turkos stor


AHA & C-VITAMINBEHANDLING
20 min – 695:-
(besök 2-6)               
60 min – 1195:-
(besök 1)                   

Bra för mogen hud, pigmentering och oren hud. Passar även den känsliga huden.

Första besöket inleds med en ansiktsbehandling på 60 min med dubbel rengöring, hudanalys, AHA-peeling, portömning & ultraljudspeeling (vid behov), samt C-vitaminmask, lättare massage och avslutande produkter valda efter din hudtyp och nuvarande hudtillstånd.

Besök 2-6 innehåller rengöring, AHA- syrapeeling och avslutande produkter. Vi rekommenderar att du gör behandlingen som kur på 3-6 gånger (varje vecka – 1 g/månad beroende på vald AHA-syra) för maximal effekt.

Köp gärna AHA-peeling, ansiktsmask, serum och olja med C + E vitamin att använda hemma för bästa resultat.

Produkterna som används i behandlingen är ekologiska och kommer från Eminence Organics.

Tips!
Kombinera gärna med något av våra tillval för att skräddarsy din behandling för just dina behov och önskemål. Läs mer på bokningssidan.

 

boka tid turkos storDIAMOND MICRODERMABRASION
45 min – 1095:-            

Diamantslipning är behagligt och avslappnande och dessutom säkert och effektivt. Behandlingen är hygienisk och hypoallergen och ger fina resultat från start. Bra mot ojämn hudton, pigmenteringar, linjer, rynkor och torr hud. Rekommenderas som kur med 10-14 dagar emellan för bäst resultat. Antal behandlingar kan variera; du får personlig rekommendation på plats. Vanligen krävs 3-8 behandlingar.

Tips!
Boka gärna 3-4 behandlingar på en gång då tiderna går åt snabbt.

De flesta personer kan använda sig utav denna behandling. Behandlingen är helt naturlig utan några kemiska medel. Behandlingen även till för personer med len, känslig hud, som är utsatt för hudallergier (Ej rosacea, eksem eller acne).

Behandlingen är helt smärtfri. Direkt efter behandlingen kan huden bli lite röd, du kan få en känsla av stickningar, sveda, klåda. Symptomen försvinner oftast inom 24 timmar.

Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, diamantslipning, AHA-syra, ansiktsmask och avslutande produkter.

Tips!
Kombinera gärna med något av våra tillval för att skräddarsy din behandling för just dina behov och önskemål. Cleanse djuprengöring eller Facial Powerlift, 15/ 30 min är bra kombination till denna behandling.  Läs mer på bokningssidan.

boka tid turkos stor


CHRISTINES LYXBEHANDLING
150 min – 2995:-

 

 

Jag har samlat den bästa apparaturen, de effektivaste produkterna och den skönaste massagen och gjort en ultimat skönhetsbehandling med resultat- min favoritbehandling helt enkelt /Christine

Rekommenderas till alla som vill ha en hudföryngrande behandling (ej aktiv acne eller mycket känslig hud). Tips! Byt ut din vanliga ansiktsbehandling med denna ett par gånger/år för en riktig boost och upplevelse utöver det vanliga!

Behandlingen inleds med fotbad och fotskrubb och följs av en hand-& fotinpackning.
Därefter färgas dina fransar och bryn och brynen formas. Ansiktsbehandlingen består av:
– Hudanalys
– Djuprengöring med rengöring och ultraljudspeeling
– Exfoliering med AHA-syra efter hudtyp
– Faceliftmassage med härlig hyaluronsyrekräm. Massagetekniker från ungersk massage, tibetanskt och japanskt facelift samt djupgående bindvävs- och zonterapigrepp.
– Uppstramande ansiktsmask och jontofores som ökar produktupptaget med ca 50%
– Lyftande sk. peel off mask som sedan dras av i ett stycke
– Hand-& underarmsmassage
– Skalpmassage & energitryck
– Hudföryngrande och avslappnande behandling med Magic Pot där hela ansiktet behandlas med radiofrekvens, vakuum och blått LED-ljus.
– Lymfmassage & akupressur
– Avslutande produkter efter hudtyp
– Fotmassage

Behandlingen avslutas med hälsoshoot och chokladbit och en stunds produktrådgivning. Lättare vardagssminkning ingår vid önskemål.

boka tid turkos stor

 

Beautiful woman with facial mask
Ansiktsbehandling med s.k Sheet-mask. Läggs på efter t ex microneedling för att lugna och återfukta huden.