ANSIKTSMASSAGE

KÄKLEDSBEHANDLING/ KÄKMASSAGE
40 min – 915:-                 
60 min – 1250:- 

Bra för personer med späningshuvudvärk, migrän, tinnitus samt som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop/är stressade. Rek som en kur på 1 g/v i minst 3 veckor.

Metoder och grepp väljs utefter behov; radiofrekvens, vakuum, djupgående massage med fokus på käkpartiet med klassisk massage, tibetanska tekniker, triggerpunktsbehandling, akupressur, massage inifrån munhålan, dry needling, stretch och mobiliseringstekniker mm. Massage även på dekolletage, axlar, nacke och skalplant (45 min).

boka tid turkos stor


TIBETANSKT FACELIFT
70 min – 1415:-

Basbehandlingen tibetansk faceliftmassage innehåller lätt lymfmassage, akupressur, oljemassage, skalpmassage samt djupmassage av muskler och bindväv i ansiktet. Olika zoner bearbetas varje gång, ingen behandling är den andra lik. Bra för dig med spänningar i ansiktsmuskulaturen eller för dig som vill ha bättre lyster i huden.

Den tibetanska faceliftmassagen rekommenderas som kur på 4 ggr med max 3 veckor mellan varje behandling därefter som påfyllnadsbehandling varannan månad.

boka tid turkos stor


ANSIKTSMASSAGE
50 min – 1085:-

Inleds med ansiktsrengöring och följs av en skön ansiktsmassage som lättar på spänningar, ökar blodcirkulationen i huden och transporterar bort lymfvätska. Du får också njuta av massage av dekolletage, axlar, nacke och hårbotten som verkar djupt avslappnande. Avslutas med vårdande produkter.

boka tid turkos stor


HUNGARIAN FACE MASSAGE
30 min – 750:-

Ansiktsrengöring, varma handdukar, kraftfull massage av dekolletage, axlar, nacke, ansikte och skalp. Avslutas med vårdande produkter från Eminence Organics.

boka tid turkos stor


AYURVEDISK ANSIKTSMASSAGE & INDIAN HEAD MASSAGE
40 min – 915:-

Behandlingen inleds med en ansiktsrengöring och följs av varma handdukar. Därefter ges en grundmassage med en personligt anpassad olja. Massagen är mjuk och avslappnande och utförs på dekolletage, axlar, nacke och ansikte. Följs av specifik massage anpassad efter din hudtyp. Avslutas med vårdande produkter och en ordentlig skalpmassage.

Info:
Passar alla hudtyper. Inga oljor används vid skalpmassagen, men håret kan ändå bli oljigt pga hårbottens naturliga fetter.


ANSIKTSKOPPNING/ VAKUUM
30 min – 750:-

Inleds med ansiktsrengöring och varma handdukar och följs av koppning/vakuum och lymfmassage. Bra mot stress, för dig med känslig hud, acne, oren hud eller som samlar på dig vätska i ansiktet eller under ögonen. Avslutas med vårdande produkter efter hudtyp.


TCM FACELIFT MASSAGE 
60 min – 1250:-

Rengöring, varma handdukar, lyxig sheet-mask och djupgående massagetekniker från TCM – traditionell kinesisk medicin. Avslutas med vårdande produkter. Som enstaka behandling eller som kurbehandling minst 1 gång/månad. Kan även kombineras med Chia´s andra ansiktsmassager.

Massagetekniker:

 • Massage av ansikte & skalp
  Avslappnande, cirkulationsökande och vitaliserande. 
 • Koppning
  Lymfdränerande, får igång hudens mikrocirkulation och plumpar upp linjer och rynkor. 
 • Jade Roller
  Mjuk behandling med sval roller. Cirkulationsökande, lymfdränerande och förstärker ansiktets konturer. 
 • Gua Sha
  Cirkulationsökande, lystergivande och aktiverande massage. Används mycket inom TCM – traditionell kinesisk medicin. 
 • Akupressur
  Akupressur behandlar specifika punkter i ansiktet, sk ”tsubos”, för att skapa avslappning, öka cirkulation och lösa upp stagnationer på områden där rynkor och linjer har en tendens att formas.

Säljer bl a koppor, Gua Sha och Jade Roller för hemmabruk; jag visar gärna hur du ska göra behandling på dig själv hemma.


HOT & COOL STONE FACE MASSAGE (Nyhet april 2018)
50 min – 1085:-

Avslappnande massage av dekolletage, axlar, överarmar, nacke, ansikte och skalp med varma och svala stenar. Kontrasten mellan varmt och svalt ger huden en fin lyster. Behandlingen inleds med ansiktsrengöring, en kortare faceliftmassage och avslutas med vårdande produkter.