ANSIKTSMASSAGE

KÄKLEDSBEHANDLING/ KÄKMASSAGE
30 min – 750:-                 
45 min – 995:- 

Bra för personer med späningshuvudvärk, migrän, tinnitus samt som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop/är stressade. Rek som en kur på 1 g/v i minst 3 veckor.

Inleds med behandling med radiofrekvens, vakuum och blått LED-ljus. Därefter ges en djupgående massage med fokus på käkpartiet med klassisk massage, tibetanska tekniker, triggerpunktsbehandling, akupressur, massage inifrån munhålan, dry needling, stretch och mobiliseringstekniker mm. Massage även på dekolletage, axlar, nacke och skalpkant.

boka tid turkos stor


TIBETANSKT FACELIFT
60 min – 1250:-

Basbehandlingen tibetansk faceliftmassage innehåller lätt lymfmassage, akupressur, oljemassage, skalpmassage samt djupmassage av muskler och bindväv i ansiktet. Olika zoner bearbetas varje gång, ingen behandling är den andra lik. Bra för dig med spänningar i ansiktsmuskulaturen eller för dig som vill ha bättre lyster i huden.

Den tibetanska faceliftmassagen rekommenderas som kur på 4 ggr med max 3 veckor mellan varje behandling därefter som påfyllnadsbehandling varannan månad.

boka tid turkos stor


ANSIKTSMASSAGE
45 min – 995:-

Inleds med ansiktsrengöring och följs av en skön ansiktsmassage som lättar på spänningar, ökar blodcirkulationen i huden och transporterar bort lymfvätska. Du får också njuta av massage av dekolletage, axlar, nacke och hårbotten som verkar djupt avslappnande. Avslutas med vårdande produkter.

boka tid turkos stor


HUNGARIAN FACE MASSAGE
30 min – 750:-

Ansiktsrengöring, varma handdukar, kraftfull massage av dekolletage, axlar, nacke, ansikte och skalp. Avslutas med vårdande produkter från Eminence Organics.

boka tid turkos stor