ANSIKTSBEHANDLING MED FACELIFTMASSAGE

TIBETANSKT FACELIFT
60 min – 1195:-

Basbehandlingen med faceliftmassage innehåller rengöring, lätt lymfmassage, akupressur, oljemassage, skalpmassage samt djupmassage av muskler och bindväv i ansiktet. Avslutas med vårdande produkter. Den tibetanska faceliftmassagen rekommenderas som kur på 4 ggr med max 3 veckor mellan varje behandling därefter som påfyllnadsbehandling en gång varannan månad. Olika zoner bearbetas varje gång, ingen behandling är den andra lik. Produkter från svenska ekologiska M Picaut.

Tips!

Kombinera gärna med något av våra tillval för att skräddarsy din behandling för just dina behov och önskemål. Läs mer på bokningssidan.

boka tid turkos stor


HAPPY AGEING ANSIKTSBEHANDLING
90 min – 1395:-

En av våra populäraste ansiktsbehandlingar!
Passar alla som vill ge sin hud en kickstart, men framförallt dig 40 + (ej extremt känslig hud eller acne). Behandling med AHA-peeling och hyaluronsyreprodukter som ger din hud en fin lyster och ”plumpar” upp din hud.

Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, cirkulationsökande AHA-syrapeeling, en mängd olika djupgående massagetekniker av dekolletage, axlar, nacke och ansikte, ögonmask, hyaluronsyremask och boosterserum som slussas in med jontofores (galvanisk ström) samt en lyftande och svalkande algmask. Medan maskerna verkar får du djupavslappning med skalpmassage, energitryck och akupressur. Behandlingen avslutas med lyftande koppning, lymfstimulering och avslutande serum, kräm och ögonkräm som ger synligt resultat efter endast 3 min. En riktig lyxbehandling!

Produkterna i behandlingen är ekologiska och kommer från Eminence Organics. Avslutas med en stund produktrådgivning.

Tips!
Kombinera gärna med något av våra tillval för att skräddarsy din behandling för just dina behov och önskemål. Läs mer på bokningssidan.

boka tid turkos stor


PURE CELL TREATMENT
60 min – 1695:-

Världsnyhet från Maria Åkerberg! Behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd. Ger både omedelbar och långsiktig effekt; höjer statusen på huden några snäpp.

Rekommenderas som kurbehandling eller enstaka behandling. Du får personlig rekommendation på plats.

En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, hand-& underarmsmassage och ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, kräm och ansiktsbalm; ger huden en riktig fuktboost och vitamininjektion.

Tips!
Kombinera gärna med något av våra tillval för att skräddarsy din behandling för just dina behov och önskemål. Läs mer på bokningssidan.

boka tid turkos stor


 

CHRISTINES LYXBEHANDLING
150 min – 2995:-

”Jag har samlat den bästa apparaturen, de effektivaste produkterna och den skönaste massagen och gjort en ultimat skönhetsbehandling med resultat- min favoritbehandling helt enkelt” /Christine

Rekommenderas till alla som vill ha en hudföryngrande behandling (ej aktiv acne eller mycket känslig hud). Tips! Byt ut din vanliga ansiktsbehandling med denna ett par gånger/år för en riktig boost och upplevelse utöver det vanliga!

Behandlingen inleds med fotbad och fotskrubb och följs av en hand-& fotinpackning.
Därefter färgas dina fransar och bryn och brynen formas. Ansiktsbehandlingen består av:
– Hudanalys
– Djuprengöring med rengöring och ultraljudspeeling
– Exfoliering med AHA-syra efter hudtyp
– Faceliftmassage med härlig hyaluronsyrekräm. Massagetekniker från ungersk massage, tibetanskt och japanskt facelift samt djupgående bindvävs- och zonterapigrepp.
– Uppstramande ansiktsmask och jontofores som ökar produktupptaget med ca 50%
– Lyftande sk. peel off mask som sedan dras av i ett stycke
– Hand-& underarmsmassage
– Skalpmassage & energitryck
– Hudföryngrande och avslappnande behandling med Magic Pot där hela ansiktet behandlas med radiofrekvens, vakuum och blått LED-ljus.
– Lymfmassage & akupressur
– Avslutande produkter efter hudtyp
– Fotmassage

Behandlingen avslutas med hälsoshoot och chokladbit och en stunds produktrådgivning. Lättare vardagssminkning ingår vid önskemål.

boka tid turkos stor


 Bildresultat för faceliftmassage