ALQVIMIA

Jan 2018:
UTFÖRSÄLJNING AV ALQVIMIA – 50% RABATT SÅ LÅNGT LAGRET RÄCKER!

Alqvimia är ett av de allra renaste och lyxigaste terapeutiska Spa- och hudvårdsmärkena i världen.

I Alqvimia erbjuds det bästa från naturen och människans samlade kunskap om den. Hela sortimentet är 100 % naturligt, där en hög andel av de aktiva beståndsdelarna har ekologiskt ursprung. Varje produkt är framställd för att ge bästa terapeutiska effekt, genom att hålla absolut högsta kvalitet utan kompromisser.Här finns en äkta Spa-serie, som innehåller alla tillbehören samt naturligtvis en komplett produktlista för terapeuten. Dessutom har Alqvimia ett brett sortiment av lyxig naturlig hudvård för hemmabruk.

Alqvimia betyder ”alkemi” på spanska, och det återspeglar något av den filosofi som genomsyrar märket. En sann alkemist strävar efter perfektion, med ett sökande efter kunskap och genom en vördnad för vad naturen ger. Alqvimias vision: varje kvinna kan förvandla sig själv, och uppnå fulländad skönhet, är en tanke som kommer ur den ursprungliga Alkemin; att varje väsen och ting kan förädlas till att uppnå sin renaste form.

Alqvimia, för att Naturlig Lyx är äkta lyx.

Vi använder Alqvimias kropps-& ansiktsoljor i våra behandlingar.

Vi säljer delar av Alqvimias sortiment. Söker du specifik produkt går det bra att kontakta oss nedan. Vi har butiksöppet onsdagar kl.13-18.

boka tid turkos stor

Bildresultat för alqvimia